Indaver in Spanje

Indaver is een gekend afvalbeheer- en -verwerkingsbedrijf op de Iberische markt. Door al enkele jaren verwerkingsoplossingen aan te bieden aan klanten in Spanje en Portugal, zijn we uitgegroeid tot een Full Service Provider. Vandaag zijn we de voorkeursleverancier van de farmaceutische en chemische industrie met verschillende Total Waste Management-contracten.

We bieden deze klanten directe toegang tot de Europese verwerkingsinstallaties van Indaver en een uitgebreid netwerk van betrouwbare externe verwerkingscentra van Indaver voor de regio. Onze diensten omvatten alle technische evaluaties van de afvalstromen, het bepalen van de beste verwerkingsoptie tegen de beste prijs en alle administratieve werkzaamheden inclusief het grensoverschrijdende afvaltransportproces. Onze specialiteit is de adequate behandeling, bijv. verbranding bij hoge temperatuur van gevaarlijk afval.

Omdat we experts zijn in de regio en we in nauw contact staan met verschillende belanghebbenden (autoriteiten, inzamelaars, makelaars) in beide landen, kunnen we hetzelfde serviceniveau leveren op het hele Iberische schiereiland.

Spanje

In Spanje

Indaver Spain

Ontdek onze oplossingen voor industrieel afval

here
Contacteer ons Sales team in Spanje

Indaver Rua Central Park Edificio 2, 4ºC 2795-242 LINDA-A-VELHA PORTUGAL

+351 21 940 50 39