Indaver in Duitsland

Indaver Duitsland is gebaseerd op twee bedrijven die al sinds de jaren 1970 betrouwbaar zijn: het Hamburgse afvalbeheerbedrijf AVG en de specialist in afvalbeheer en -sanering HIM, met hoofdkantoor in de regio Rijn-Main. Samen met de logistieke bedrijven Dörsam + Nickel, Gareg en Panse Wetzlar vormen ze een constante op de Duitse afvalverwerkingsmarkt, die staat voor efficiëntie, flexibiliteit, klantnabijheid en knowhow.

De vestigingen in Hamburg, Biebesheim, Kassel, Frankfurt, Billigheim en Stuttgart vormen een netwerk van gespecialiseerde installaties die zich niet alleen onderscheiden door hun geavanceerde technologie, maar ook door hun ervaren en betrokken medewerkers.

De hoogkwalitatieve installaties van Indaver Duitsland omvatten twee verbrandingsinstallaties voor gevaarlijk afval, vier chemisch-fysische verwerkingsinstallaties, een scheidingsinstallatie voor olie-/watermengsels, een emulsiescheidingsinstallatie, een geïntegreerde voorbehandelingsinstallatie, twee overslaginstallaties en een stortplaats voor gevaarlijk afval.

Lees meer

Duitsland

In Duitsland

AVG mbH

Indaver Deutschland GmbH

GAREG Umwelt-Logistik GmbH

HIM GmbH

HIM GmbH

HIM GmbH

HIM GmbH

HIM GmbH

HIM GmbH

PANSE Wetzlar Entsorgung GmbH