Indaver in Duitsland

Indaver Duitsland is gebaseerd op twee bedrijven die al sinds de jaren 1970 een betrouwbare partner zijn: het Hamburgse afvalverwerkingsbedrijf AVG en de afvalverwijderings- en saneringsspecialist HIM, met hoofdkantoor in de regio Rijn-Main. Samen met de logistieke bedrijven Dörsam + Nickel, Gareg en Panse Wetzlar zijn ze een vaste waarde op de Duitse afvalverwerkingsmarkt en staan ze voor efficiëntie, flexibiliteit, klantnabijheid en expertise.

De locaties in Hamburg, Biebesheim, Kassel, Frankfurt, Billigheim en Stuttgart vormen een dicht netwerk van gespecialiseerde faciliteiten die niet alleen worden gekenmerkt door hun geavanceerde technologie, maar ook door hun ervaren en betrokken medewerkers.

De hoogwaardige installaties van INDAVER Duitsland omvatten twee verbrandingsinstallaties voor gevaarlijk afval, vier chemisch-fysische behandelingsinstallaties, een scheidingsinstallatie voor olie/water-mengsels, een emulsiescheidingsinstallatie, een geïntegreerde voorbehandelingsinstallatie, twee overslaginstallaties en een stortplaats voor gevaarlijk afval.

Duitsland

In Duitsland

Indaver - Hamburg

Indaver Deutschland

Indaver - Hamburg

  • GAREG Umwelt-Logistik GmbH
    Borsigstrasse 2
    22113 Hamburg


Indaver - Biebesheim

Indaver - Biebesheim

Indaver - Billigheim

Indaver - Frankfurt

Indaver - Kattel-Bettenhausen

Indaver - Stuttgart-Hedelfingen

Indaver - Wetzlar

  • PANSE Wetzlar Entsorgung GmbH
    An der Kommandantur
    35578 Wetzlar