Cultuur en waarden

Indaver maakt strategische keuzes in functie van haar groei waarbij zij steeds trouw blijft aan haar eigen waarden. Die waarden zijn gebaseerd op het streven naar een duurzaam afvalbeheer. Daarnaast staan de behoeften van klanten en de verwachtingen van de samenleving centraal. Bovendien creëren we een zakelijke omgeving met ruimte voor creativiteit, zodat we processen en dienstverlening voortdurend kunnen verbeteren. Indaver is een waarden-gedreven organisatie en zorgt ervoor dat al haar acties in lijn liggen met haar waarden. De waarden zijn een weerspiegeling van wat Indaver echt belangrijk vindt. De medewerkers omarmen deze waarden.

Onze kernwaarden

Indaver is een organisatie die wordt gedreven door waarden. We opereren vanuit 5 kernwaarden:

Zorg voor mensen, veiligheid en het milieu

We streven ernaar om op een veilige, maatschappelijk verantwoorde en duurzame manier te opereren met minimale impact van onze activiteiten op onze omgeving.

Wederzijds vertrouwen als basis bij het vormen van relaties

Persoonlijke betrouwbaarheid en integriteit zijn vereisten voor een duurzame relatie met elk van onze stakeholders.

Focus op het behalen van resultaten

We gaan steeds resultaatgericht en kostenbewust te werk. We streven naar een optimale balans voor onze klanten tussen omvangrijke toegevoegde waarde en totale kosten.

Transparantie in communicatie en acties

"We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen." Dat is ons recept voor duurzame vertrouwensrelaties met al onze belanghebbenden.

Continue verbetering

We evalueren, controleren en optimaliseren voortdurend onze dienstverlening, bedrijfsvoering en processen. We zoeken steeds naar de best beschikbare technologie. Zo zorgen we voor het maximaal terugwinnen van energie en materialen met de uiterste zorg voor mens en milieu. Veilig werken staat hierbij voorop.


Jaarlijkse audits houden ons verantwoordelijk en stellen ons in staat om voortdurend te verbeteren. We zorgen ervoor dat onze kernwaarden vertegenwoordigd zijn in al onze activiteiten en op elk niveau van onze organisatie.